Selge/Kjøpe/Leie

SELGE

Kom til Jernbanetorget med dine spesielle skatter som ikke lengre er i bruk - kanskje du kan prøve å selge de? ´Tise og Prefall stiller med fotostudio og guider til hvordan og hvor du kan legge skattene ut for salg. 

Tips for salg av brukt

´Tise er et gratis, mobilt og virtuell loppemarked / rubrikkannonse-app. Bruk den til å kjøpe / selge dine brukte klær og tekstiler. Det er raskt og enkelt å selge og kjøpe, er bedre enn garasjesalg og åpent 24/7.

Prefall tilbyr deg en enkel å håndtere plattform for å selge og kjøpe brukte streetstyle godbiter. Med brukte godbiter mener vi ikke for slitte klær, sko, vesker og tilbehør. Vi elsker også gode vintage funn! Fokuset hos Prefall ligger i det individualistiske, sassye, elegante, crazye, klassiske, elegante, kule.


KJØPE/LEIE/DELE

I tillegg vil du kunne lære mer om ulike måter å handle brukt i stedet for å kjøpe nytt. Kan for eksempel en bukse leies i stedet for å eies? 

Tips for kjøp av brukt

Fretex har butikker med brukte klær for dame, herre og barn i hele Norge. Finn din nærmeste butikk her.

UFF har to butikker i Oslo med spesielt fokus på retro klær fra 50,60 og 70 tallet. De finner du her.

´Tise er ikke bare en super kanal for salg, men selvsagt også for å finne skatter. Last ned appen og scroll!

Prefall har et godt utvalg unike plagg fra ulike kjendiser, stylister og mote-personligheter. Sjekk ut deres nettbutikker her.

Mud Jeans er et unikt konsept i Norge - hvor fokuset ligger i å redusere forbruk gjennomleie av jeans og salg av resirkulerte klær.